Aepa-Catalunya a Avante 2010
Aepa-Catalunya va visitar durant els dies 2, 3 i 4 de juny de 2010 el Saló Avante, a la Fira de Barcelona, amb l`objectiu d'apropar el món del gos d'assistència i el gos de teràpia i alhora donar a conèixer l'associació als visitants.


L'acceptació i l'interès manifestat tant pels visitants com pels diferents expositors van ser molt positius. Apropant-se a les unitats canines que hi van assistir sol·licitant informació sobre la nostra feina com a associació.
¿Què és Avante?

SALÓ PER A L'AUTONOMIA PERSONAL I LA QUALITAT DE VIDA

Avante reuneix el món empresarial, científic i tecnològic per a projectar conjuntament les millors solucions al servei de la salut, l'autonomia personal i la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i discapacitat.


Es dirigeix a totes aquelles empreses i professionals que poden contribuir al coneixement, desenvolupament i comercialització de noves tecnologies, productes i serveis que facin més fàcil, activa i participativa la vida de les persones.


Avante és un excel·lent fòrum de coneixement, debat i networking i la millor plataforma per a la projecció i el desenvolupament d'innovacions tecnològiques a través d'activitats com el Living Lab "Llar Avante" o l'Àrea d'Innovació Tecnològica i Networking.


logo AEPA - Catalunya
català | español
AAA

Notícies

veure-les totes
Administració
petjades de gos petjades de gos petjades de gos petjades de gos