Acte de presentació amb finalitat benèfica de l'Associació de gossos d'assistèn-cia Aepa-CatalunyaA tu que ja ens coneixes com associació i també a tots aquells que no ens coneixeu (www.aepa-catalunya.org) però que teniu interès o simplement sentiu curiositat per conèixer una mica més sobre el món del gos d'assistència, ens complau comunicar-vos que el pròxim dia 3 de juny de 2009, a les 21.00h, a Luz de Gas -Sala B- (Muntaner, 246 / Barcelona), tindrà lloc l'acte benèfic de presentació de l’Aepa-Catalunya que hem organitzat amb una doble finalitat:


  1. En primer lloc, ens agradaria dur a terme la presentació oficial de l’Associació de gossos d’assistència Aepa-Catalunya, en la que us explicarem com va néixer aquesta associació, qui som els seus membres, en què consisteixen els nostres projectes actuals, quins objectius de futur tenim i, per descomptat, on ens podreu preguntar tots els dubtes que tingueu sobre el gos d’assistència, fins i tot gaudir de la seva companyia.

  2. El segon dels objectius d'aquest acte benèfic és poder obtenir fons per ajudar a aquelles persones que pateixen discapacitats físiques o psíquiques, a aquelles personas que es troben en risc d'exclusió social, a la gent gran, als qui pateixen violència de gènere o maltractament d'un altre tipus, a malalts d'Alzheimer, a presos, a persones afectades per l'alcoholisme, les drogues o la síndrome d'immunodeficiència adquirida i també a nens que pateixen trastorns o malalties com autisme, síndrome de Down, paràlisi cerebral i un llarg etcètera de col·lectius cap als que Aepa-Catalunya dirigeix les seves activitats i amb els quals esperem poder començar futurs projectes gràcies a la vostra col·laboració.

Aquesta és una bona oportunitat per ajudar a aquells que més ens necessiten i pots fer-ho d'una forma molt senzilla, adquirint una entrada per a aquest acte benèfic de presentació d'Aepa-Catalunya en:


Atrápalo.com => 9 € (pagament on line)


o bé a,


Luz de Gas (el mateix dia de la presentació de 20.00 a 21.00h) => 12 €


I a més, pots convertir-te en ajudant assistencial, soci fautor, soci protector, soci logístic, patrocinador o mecenes d’Aepa-Catalunya. Serà un plaer infromar-te que cal fer per aconseguir-ho.


Esperem poder saludar-te i conversar amb tu el proper 3 de juny acompanyats de la música del Nido del Cuco i Bourbon. Un cop finalitzat l'acte de presentació podràs entrar gratuïtament a la sala A de Luz de Gas on actuarà Disco Inferno (Fundación Tony Manero)


logo AEPA - Catalunya
català | español
AAA

Notícies

veure-les totes
Administració
petjades de gos petjades de gos petjades de gos petjades de gos