Presentació del projecte "Dones, fills i gossos: un bon equip"El passat 3 de desembre de 2008, dins del programa de la reunió del "Circuit Barcelona contra la violència vers les dones" (Ens gestionat per l’ajuntament de Barcelona), Aepa-Catalunya va fer la presentació del projecte "Dones, fills i gossos: un bon equip" als diferents professionals que treballen dins l’esmentat circuit.

Aquest projecte, dedicat a l’aplicació d’un programa de Teràpia Assistida amb Gossos, porta quatre anys desenvolupant-se a diferents centres dedicats a acollir dones que són víctimes de violència de gènere i els seus fills.

En aquesta reunió es va poder explicar en què consisteix aquest projecte i els beneficis que aporta l’aplicació d’un programa de Teràpia Assistida amb Gossos al col·lectiu de dones maltractades, per tal què tot l’equip del Circuit sabés que disposa de noves eines per tal d’ajudar a aquest grup de dones i els seus fills.

Per part de tots els presents es va mostrar un gran interès, de fet, l’ajuntament de Barcelona fa dos anys que està donant suport a aquest projecte.

Esperem que accions de difusió com aquesta puguin ajudar a què es conegui l’aportació beneficiosa que les Teràpies Assistides amb Animals poden oferir a diferents col·lectius de la nostra societat per tal de resoldre les seves problemàtiques.

logo AEPA - Catalunya
català | español
AAA

Notícies

veure-les totes
Administració
petjades de gos petjades de gos petjades de gos petjades de gos