Primeres jornades sobre teràpies assistides amb gossosEls dies 25 i 26 d’octubre es van celebrar a Leganés les primeres jornades de teràpia assistida amb animals (TAA), organitzades per AEPA, a les quals van assistir quaranta persones.


En aquestes jornades es van presentar els diferents projectes de TAA que AEPA-Madrid, AEPA-Euskadi i AEPA-Catalunya han dut a terme o estan realitzant en aquests moments.Van ser dos dies intensos, on els ponents no van deixar res per dir, explicant exercicis pràctics i responent a totes les preguntes que els realitzaven els assistents.


Aquestes jornades es van caracteritzar per la bona acollida a la jove AEPA-Catalunya per part dels assistents i també dels organitzadors de l’esdeveniment, AEPA-Euskadi i AEPA-Madrid, , i per la cordialitat que tothom va mostrar durant el cap de setmana.


Es va comptar també amb l’assistència de Benigno Paz, director de KNS ediciones i d’Óscar Gil, president de l’AEEC (Asociación Española de Educadores Caninos en Positivo), així com de diversos regidors de l’ajuntament de Leganés.


També hem d’agrair la col·laboració de l’ajuntament de Leganés, que va cedir l’ús de les instal·lacions d’un dels seus centres ocupacionals per a què AEPA pogués desenvolupar aquest curs.


Esperem poder oferir i gaudir aviat, tots plegats, d’unes noves jornades tan agradables i productives dedicades al món de les TAA.


Algunes imatges preses durant les jornades


Les ponents d’Aepa-Catalunya amb els darrers preparatius i en el transcurs de la presentació dels seus respectius programes.

El públic va estar molt interessat en tot moment i força participatiu.Encara que també hi va haver qui estava a estones atent i a estones relaxat.
Descarregar aquesta noticia en PDF

logo AEPA - Catalunya
català | español
AAA

Notícies

veure-les totes
Administració
petjades de gos petjades de gos petjades de gos petjades de gos