home > Coneixe'ns

Coneixe'ns

Aepa-Catalunya està constituïda per un grup de persones, a qui ens uneix, la nostra passió pel món caní, la nostra preocupació per la carències, en general, d'aquelles persones que pateixen algun tipus de discapacitat i la nostra convicció en l'altruisme com a filosofia de treball.


En la vessant humana, el nostre, és un equip integrat per persones amb formacions professionals diverses (veterinària, treball social, etc), totes elles amb coneixements molt sòlids d’educació canina, avalats per anys d’estudis i treball en aquest àmbit. Tots els membres d’Aepa-Catalunya estem especialitzats per treballar, tant en la formació de gossos d’assistència com de gossos de teràpia.


En la vessant canina comptem amb un equip on cadascun dels seus integrants té una història i una procedència diferent. Alguns d'ells han estat adoptats en protectores i altres han arribat a nosaltres a través de donacions de criadors, però tots participen en les nostres activitats amb un gran amor, paciència, noblesa i entusiasme.


Principalment treballem amb gossos encara que també comptem amb l'ajuda d'altres animals com gats o conills d'índies. Sense ells part de les nostres activitats no podrien desenvolupar-se amb tota la seva efectivitat.


Equip Aepa Catalunya

Gràcies per visitar el nostre web.

logo AEPA - Catalunya
català | español
AAA

Notícies

veure-les totes
Administració
petjades de gos petjades de gos petjades de gos petjades de gos