inici > Vols col·laborar?

Vols col·laborar?


En primer lloc volem donar-te les gràcies pel fet de clicar i accedir a aquesta pantalla; amb aquest gest mostres el teu interès al voler saber com col·laborar amb la nostra associació i, alhora, la teva sensibilitat a l’interessar-te en com donar suport a aquelles persones a qui més falta els fa.


Necessitem la teva ajuda i la de moltes persones com tu, ens fa falta la teva confiança en la nostra tasca diària i, per descomptat, ens gratifica el que vulguis contribuir amb la teva aportació. Aepa-Catalunya, gràcies a tenir la sort de comptar amb gent com tu, pot seguir duent a terme els projectes actuals, així com aquells que puguin anar venint.


Volem comunicar-te que, amb la teva aportació, sigui aquesta econòmica o material, esporàdica o regular, individual o grupal, estaràs ajudant a millorar la qualitat de vida d'aquelles persones que per la seva discapacitat es troben allunyades de la societat o tenen serioses dificultats per integrar-s’hi ja que, sovint, les seves necessitats són oblidades.


T'oferim diferents grups d'aportacions per tal que tinguis diverses opcions on poder escollir (fes clic a sobre de la que desitgis per veure’n els detalls).


  1. Ajudant assistencial
  2. Soci fautor
  3. Soci protector
  4. Soci logístic
  5. Patrocinador
  6. Mecenes


MOLTES GRÀCIES! De part de tot l'equip de l’Aepa-Catalunya


logo AEPA - Catalunya
català | español
AAA

Notícies

veure-les totes
Administració
petjades de gos petjades de gos petjades de gos petjades de gos